Naar boven
Sieraden van A-Z / Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Waar zouden we zijn zonder een beste vriendin in ons leven? Een vriendin die eerlijk zegt of die nieuwe jurk wel of niet staat. Die met wat lekkers en een bemoedigende glimlach voor de deur staat als het even teveel wordt. Of iemand die tijdens de vakantie op het huis past, de kat te eten geeft en op de dag van thuiskomst een bos bloemen als welkomstgeschenk op de tafel neerzet. Een beste vriendin om mee te lachen en te huilen is een waardevol cadeau. Een vriendschapsring is een schitterende manier om eens dankjewel te zeggen tegen zo´n onmisbaar maatje. Een enkele blik op de hand herinnert dankzij deze ringen aan de speciale band die tussen beide vriendinnen bestaat.

Unieke designs voor unieke vriendschappenVriendschapsringen

Geen enkele vriendschap is hetzelfde en dat geldt ook voor vriendschapsringen. Vroeger waren het eenvoudige armbandjes van stof of wol, die symbool stonden voor de innige band tussen twee vriendinnen. De vriendschapsringen van nu zijn hoogwaardige sieraden gemaakt van chique materialen en voorzien van bijvoorbeeld glanzende steentjes of persoonlijke gravures. De mogelijkheden zijn eindeloos. De ringen kunnen hetzelfde patroon hebben, of juist een patroon dat uit twee delen bestaat en die één geheel vormen wanneer ze naast elkaar gehouden worden. Met deze vriendschapsringen laten vriendinnen op unieke wijze zien hoe hecht hun vriendschap is.

Het maakt niet uit van welk materiaal de ringen zijn – vrouwelijk roodgoud, elegant zilver of opvallend zwart keramiek – elke vriendin zal blij zijn met zo’n waardevol geschenk dat recht uit het hart komt. Gaat het om een beste vriend in plaats van vriendin? Voor hem zijn er talloze ontwerpen en materialen, waaronder roestvrij staal en titanium, die ook aan de hand van een man heel fraai staan.