Naar boven
Mode  / Oog voor detail
6 Apr

Oog voor detail

Kleine dingen kunnen een groot effect hebben, zeker als het om kleding gaat! Vandaag nemen wij een aantal nieuwe voorjaarstrends onder de loep, om ze tot in de kleinste details te kunnen bekijken. Zo zien we goed wat de nieuwe mode zo bijzonder aantrekkelijk maakt!

Verleidelijk vrouwelijk

Elk modeseizoen brengt nieuwe details met zich mee. Dit keer zien we verrassend veel romantiek en fleurigheid! Kant, bloemenprints, cut-outs en kraaltjes staan garant voor een charmante lentelook. Niet alleen shirts en topjes, maar ook broeken zijn voorzien van vrouwelijke versieringen.

Lady Kant

Kant geeft een gevoel van luxe en doet vaak denken aan luxe avondjurken. Toch zien we het ook steeds vaker terug in de casual mode! Door verfijnd kant bijvoorbeeld te combineren met sportieve strepen ontstaat een spannende mix van casual en chic. Ook shirts en blouses die deels van transparant kant gemaakt zijn en deels van ondoorzichtige stoffen zijn helemaal in. Zo laat kant zich dit seizoen van zijn sportiefste kant zien!

Collage uit shirts met kant.

Benen in de bloemen

Van een broek met rode rozen op de zakken tot een jeans met bloemenborduursels bij de enkels: de nieuwe broeken zijn bijzonder fleurig. Niet alleen prints en borduursels, maar ook fonkelende steentjes en stoere studs maken je benen tot echte eyecatchers. Er is zo veel variatie binnen de versierde broeken, dat er altijd wel iets voor je bij is!

Drie verschillende spijkerbroeken met leuke details.

Halszaak

Er zijn van die shirts en blouses die geen ketting nodig hebben, omdat ze zo’n mooi versierd halsje hebben. Van deze tops zien we er dit seizoen heel veel! Kleine cut-outs, fonkelende kraaltjes en verleidelijke sierveters leggen het accent op de hals en laten je er op en top vrouwelijk uitzien. Je zongebruinde decolleté komt zo extra mooi uit!

Collage van shirts met leuke details.

Kant, bloemen en versierde halsjes: met dank aan deze details ziet de nieuwe mode er fantastisch uit!

Onze aanbevelingen

Delen via

Welke accessoires maken uw outfit compleet? Hoe verliep de laatste WENZ fotoshoot en wat is het culinaire hoogtepunt van uw volgende feest? Uw WeStyle team brengt u op de hoogte over alles wat te maken heeft met fashion, lifestyle, leuke mode weetjes en natuurlijk de laatste trends!

Geen reacties
Plaats een reactie

*Verplichte velden