Naar boven
Mode  / New Graphics
3 Mrt

New Graphics

Dit seizoen hebben streepjes een streepje voor. En dan niet de gewone streepjes die netjes in het gelid staan, maar hun baldadige neefjes en nichtjes die alle kanten opschieten of vrolijk over elkaar heen buitelen. Want de nieuwe voorjaarsmode speelt met grafische patronen op een manier die je nog niet eerder hebt gezien. Het resultaat? Oogstrelend mooie dessins waar je helemaal blij van wordt. Ze komen prachtig tot hun recht in klassiek zwart-wit maar ook in de nieuwe frisse voorjaarstinten zijn ze een lust voor het oog.

Bodyforming

Deze out-of–the–box-patronen zien er niet alleen fantastisch uit, ze hebben ook een bijzonder neveneffect: de slim geplaatste designs accentueren je vrouwelijke rondingen en camoufleren juist de plekjes waar je ietsje teveel of te weinig hebt. De jurk van Amy Vermont, bijvoorbeeld, geeft je een prachtig figuur. De strepen lopen vanaf de taille schuin naar beneden waardoor je buik platter oogt en je benen langer lijken. De effen inzet in de rok versterkt dit effect en snoept een paar centimetertjes van je heupen af.
Ook de zwart-witte jumpsuit tovert een fantastisch figuur tevoorschijn. Het goed gesneden model zit sowieso heerlijk en valt soepeltjes om je lijf. Aan de binnenkant van de wijde pijpen zijn de golven van het patroon donker waardoor je benen toch mooi slank lijken.

Collage van kleding met strepen.

Voor wie een hele gestreepte outfit wat teveel van het goede is, zijn er blouses, truien, broeken en T-shirts om uit te kiezen. Deze staan heel mooi bij effen kledingstukken. Maar fashionista’s die het niet gauw te gek vinden, kunnen natuurlijk ook, net als het model op de foto, twee items met een grafische print met elkaar combineren. Let er daarbij wel op dat het patroon van het ene kledingstuk grote vlakken heeft en dat van het andere kleine. Ook moeten de kleuren van beide kledingstukken bij elkaar passen, want anders maak je het echt te bont. Wil je toch wat meer kleur in het spel brengen, dan kan dat altijd nog met een felgekleurde tas of met een paar kleurige schoenen.

Onze aanbevelingen

Delen via

Welke accessoires maken uw outfit compleet? Hoe verliep de laatste WENZ fotoshoot en wat is het culinaire hoogtepunt van uw volgende feest? Uw WeStyle team brengt u op de hoogte over alles wat te maken heeft met fashion, lifestyle, leuke mode weetjes en natuurlijk de laatste trends!

Geen reacties
Plaats een reactie

*Verplichte velden