Naar boven
Mode  / De trends van herfst 2018
12 jul

De trends van herfst 2018

Herfsttrends-2018-model-in-grijze-blazer-met-bloemenborduursel-tegen-lichtgrijze-achtergrond-titel

Met dit mooie zomerweer denk je vast nog geen seconde aan de herfst. Wij vinden het ook moeilijk ons voor te stellen dat het straks weer frisser wordt en we de » boots, » donsjassen en » wollen truien weer tevoorschijn moeten halen. Gelukkig wordt het een stuk makkelijker nu we weten hoe mooi de nieuwe trends voor de komende herfst en winter zijn. Daarom laten we je graag een aantal highlights uit de collectie zien. We verklappen je alvast: de herfst van 2018 wordt kleurrijk en creatief!

Luxe borduursels

Bijna geen enkel kledingstuk is deze herfst veilig voor ze: opvallende borduursels in allerlei kleuren en varianten. En dat is heel fijn! Ze maken klassieke basics namelijk tot echte eyecatchers. Daarbij geldt zeker niet ‘less is more’. Jeans, truien, jassen maar ook tassen en schoenen krijgen door » bloemenborduursels en folklorepatronen een fris en romantisch tintje. Ze zorgen tijdens de grijze wintermaanden voor een vrolijk gevoel zodat we makkelijk de strijd aan kunnen gaan met de winterblues!

Effectgaren voor net dat beetje extra

Het is niet al goud wat blinkt. Ook » metallic effectgarens geven je outfits een mooie glans. Truien, blazers, shirts: de garens maken elk kledingstuk tot een trendy highlight. Houd je niet zo van extravagant? Geen probleem, want kleine glinstereffecten brengen op hele subtiele wijze een vleugje luxe in elke outfit. Vooral bij bouclé heeft het garen het juiste effect. Dit komt door de opvallende structuur met knoopjes en lusjes. Wij verheugen ons nu al op het fijne herfstzonnetje dat onze nieuwe musthaves laat stralen!

Vrolijke mix

Als we het over mode in allerlei felle kleuren hebben komen meestal de jaren 60 en 70 ter sprake. Deze herfst zijn de » kleurrijke prints uit die tijd helemaal terug van weggeweest. Je ziet de speelse hartjes, felle stippen, opvallende cirkels en geometrische patronen overal voorbijkomen: op shirts, jassen, truien, noem maar op. Wat een modieus spektakel!

Hopelijk krijg je door deze preview toch al een beetje zin in de herfst. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we onze nieuwe kleding kunnen dragen!

Onze aanbevelingen:

Delen via

Welke accessoires maken uw outfit compleet? Hoe verliep de laatste WENZ fotoshoot en wat is het culinaire hoogtepunt van uw volgende feest? Uw WeStyle team brengt u op de hoogte over alles wat te maken heeft met fashion, lifestyle, leuke mode weetjes en natuurlijk de laatste trends!

Geen reacties
Plaats een reactie

*Verplichte velden