Naar boven
Mode  / Eyecatchers van de zomer: felle kleuren
7 jun

Eyecatchers van de zomer: felle kleuren

knalkleuren-model-met-donkerbruin-haar-draagt-feloranje-top-titelbeeld

Wat zie je wanneer je jouw kledingkast opendoet? Komen de zonnige kleuren je tegemoet? In het voorjaar hebben wij al voorzichtig wat kleur in onze collectie gebracht met chino’s in pastel- en sorbettinten en nudekleurige shirts, maar nu is het tijd om echt los te gaan! Felle knaltinten zijn dé trend van de zomer. Niemand kan dit seizoen om fel pink, helder oranje of vurig rood heen. Klinkt het voor jou toch een beetje te gewaagd? Dat hoeft helemaal niet! Wij laten je zien hoe je zomer-kleuren goed combineert, zodat ook jij je er prettig in voelt.

Een statement in pink

Felroze-kledingstukken-collage-textbild

‘Pretty in Pink’: dat heb je vast vaker gehoord. En dat is niet zo gek, want wat staat de kleur mooi. Pink valt van zichzelf al genoeg op, dus de kledingstijl kan eenvoudig gehouden worden. Korte, strakke rokjes en krappe shirts kun je beter achterwege laten. Het beste effect creëer je met jurken en shirts in recht model en met smalle broeken. Geef de kleur de ruimte en ga voor wijde truien en » ruime maxi-jurken. Ook verrassende combinaties doen het altijd goed. Sportieve sneakers of materialen als leer met donker denim zorgen voor een onverwacht fraai contrast die de look meteen minder meisjesachtig maakt. Ben jij een durfal? Dan moet je zeker voor een complete outfit in pink gaan.

Voor wie? Twee huidtypes komen bij fel pink uitstekend tot hun recht. De kleur flatteert vrouwen met een iets donkerdere teint en donkerbruine haren, omdat de huid een frisse en egale uitstraling krijgt. Daarnaast past de zomerkleur bij een lichte huid en blonde haren, omdat de prachtige por-seleinteint extra mooi naar voren komt.

Vuurrode favorieten

Felrode-kledingstukken-collage-textbild

Kan je zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Draag rood! Je zult je er heel vrouwelijk en zelf-verzekerd in voelen. » Vuurrode off-shoulder-blouses of knalrode shirts met trompetmouwen stralen warmte uit. Een ander pluspuntje is dat ze heel makkelijk te combineren zijn. Met een donkerblauwe of zwarte jeans heb je de perfecte match te pakken. Voor een speelse look zijn ook hier maxi-jurken of jumpsuits ideaal. Door een bloemenpatroon of witte stippen kun je het rood eventueel een beetje afzwakken. Uiteraard is er een optie voor dames die durven: creëer een opvallend colour blocking effect met rood, pink en oranje.

Voor wie? Diep rood past perfect bij vrouwen met een lichte huid en blonde of lichtbruine haren. Maar ook het sneeuwwitje-type met een witte huid en zwarte haren komt in de vurige tint beeld-schoon voor de dag.

Wow! Combinaties in oranje

Feloranje-kledingstukken-collage-textbild

Ook al doet Nederland niet mee met het WK voetbal, » je kunt deze zomer gerust oranje dragen. De heldere kleur staat voor vrolijkheid, plezier en creativiteit en is een van de trendkleuren van het seizoen. Wijde Carmenblouses en luchtige tunieken of shirts zijn bijzonder goed te combineren met blue jeans en smalle witte broeken. Accessoires als een gevlochten strohoed en gouden creolen maken de mediterrane stijl compleet.

Voor wie? Diep oranje is zowel met blonde als met donkere haren in perfecte harmonie. Let wel op: bij blond haar staat een diepe, donkere oranjetint het best, terwijl mandarijnkleurig oranje een bronskleurige teint en kastanjebruine haren het mooist uit laat komen.

Hoe meer kleur, hoe beter! Ben je het daarmee eens? Hopelijk heb je iets aan onze tips en wordt ook jouw zomer heel kleurrijk.

Onze aanbevelingen

Delen via

Welke accessoires maken uw outfit compleet? Hoe verliep de laatste WENZ fotoshoot en wat is het culinaire hoogtepunt van uw volgende feest? Uw WeStyle team brengt u op de hoogte over alles wat te maken heeft met fashion, lifestyle, leuke mode weetjes en natuurlijk de laatste trends!

Geen reacties
Plaats een reactie

*Verplichte velden