Naar boven
Mode  / Betoverend mooie donsjassen
17 nov

Betoverend mooie donsjassen

We nemen afscheid van de gouden herfst en heten de zilveren winter welkom! Dat doen we met de highlights van het seizoen: donsjassen van glanzende stoffen, die u niet alleen heerlijk warm houden, maar die u ook lichtvoetig door de donkere dagen van het jaar heen helpen. Zo bent u een winterdepressie gegarandeerd te slim af! Lees maar snel verder, want wij presenteren vandaag de nieuwste trends en bereiden u voor op een magische winter!

Grijs, nat en koud, dat is het in november maar al te vaak. Maar deze maand heeft ook zijn mooie kanten. Lange wandelingen door een zee van ritselende bladeren, een beker warme chocolademelk bij de open haard, lange avonden met de nieuwste series… Maar het allerfijnst aan november is dat het weer tijd is voor warme en zachte kleding. We halen onze vesten, truien, mutsen en handschoenen van zolder. En als dan de eerste nachtvorsten voorspeld zijn, mag ook de warme winterjas weer aan!

Winterhighlights met een vleugje glamour

Donsjassen zijn ideaal bij outdooractiviteiten. Dat is niet zo gek. Doorgestikte jassen zijn gemaakt van heel licht materiaal, en beperken u niet in uw bewegingsvrijheid. Toch houden ze u onder alle omstandigheden heerlijk warm en zorgen ze voor een sportieve uitstraling. Karakteristiek voor een donsjasje zijn het korte model tot op de heupen en een praktische capuchon of opstaande kraag die u beschermen tegen wind en kou. En natuurlijk de stiksels die een vrouwelijk silhouet tevoorschijn toveren en die er bovendien voor zorgen dat de vulling gelijkmatig verdeeld blijft. De komende winter zijn niet alleen korte gewatteerde jassen in de mode, maar ook langere modellen tot op de bovenbenen. Houdt u van elegant, kies dan voor een getailleerde jas met een imitatiebontkraag. Pastel en metallic zijn in. Daarvan zijn roze en zilver dé absolute trendkleuren van het seizoen: voor de fashionista’s onder u een absolute must.

Ondanks flatterende naden, figuurnaden of ceinturen, die u langer en slanker laten lijken, hebben gewatteerde jassen meer volume dan andere mantels. Daarom kunt u ze het best combineren met strakke kleding, zoals bijvoorbeeld een skinny jeans en een paar elegante ankle boots. Zo zet u uw mooi glanzende donsjas in de spotlight maar heeft uw figuur toch voldoende contour. Hebben we u enthousiast gemaakt? Haal dan snel zo’n trendy jas in huis als tegenwicht voor de grijze novembermaand!

Onze aanbevelingen

Delen via

Welke accessoires maken uw outfit compleet? Hoe verliep de laatste WENZ fotoshoot en wat is het culinaire hoogtepunt van uw volgende feest? Uw WeStyle team brengt u op de hoogte over alles wat te maken heeft met fashion, lifestyle, leuke mode weetjes en natuurlijk de laatste trends!

Geen reacties
Plaats een reactie

*Verplichte velden