De opmars van de joggingbroek

comfortabele-joggingbroek

„Wie een joggingbroek draagt, heeft de controle over zijn leven verloren.“

Deze opmerking maakte Karl Lagerfeld in 2012 in een Duitse talkshow. Als een van de meest bekende modeontwerpers ter wereld zou hij moeten weten waar hij het over heeft. Maar in de afgelopen paar jaar is de mode veranderd. Zou hij van mening zijn veranderd? Want intussen zien we deze comfortabele broeken steeds vaker in het openbaar. Men draagt de joggingbroek niet alleen meer thuis of in de sportschool, tegenwoordig draagt men hem zelfs op kantoor! Modetijdschriften, influencers en beroemdheden laten zien op hoeveel verschillende manieren deze trend gedragen kan worden.

Joggingbroeken: wat u altijd al wilde weten

Een joggingbroek, wat is dat precies?
Het vinden van een definitie voor de joggingbroek, die ook echt naadloos op de broek aansluit, is niet zo makkelijk. Zo is er de zogenoemde trackpants. Deze heeft dezelfde pasvorm als een joggingbroek, maar wordt van andere stoffen gemaakt en lijkt daardoor meer op een elegante pantalon. In het e-book leest u wat de kenmerken van een joggingbroek zijn, wat trackpants anders maakt dan gewone joggingbroeken en of deze trendy broeken überhaupt nog wel joggingbroeken zijn.

De joggingbroekentrends van nu
De trackpants zijn joggingbroeken van luxueuze materialen. Meestal hebben ze ook nog een mooie streep opzij, voor het sportieve tintje dat een joggingbroek hoort te hebben. Maar wat moeten we met deze nieuwe trend? Hoe dragen we de trackpants en waar moeten we op letten? Dat leest u allemaal in dit e-book. We vertellen u hoe u deze moderne broek goed combineert zodat u hem zelfs naar kantoor kunt dragen. Nieuwsgierig? Download dan snel het gratis e-book!

moderne-trackpants

Do’s en don’ts
Het buitenshuis dragen van een joggingbroek terwijl u niet gaat sporten is al lang niet meer zo vreemd als een paar jaar geleden. Dat is geen wonder, want de moderne variant, de chique, glanzende trackpants, lijkt weinig meer op de katoenen joggingbroek van vroeger. Toch zijn er nog enkele do’s en don’ts waar u zich beter wel aan kunt houden als u uw trackpants aan wilt trekken naar een bruiloft of een sollicitatiegesprek. In het e-book leest u welke dat zijn!

Joggingbroeken door de jaren heen
Door de jaren heen is het imago van de joggingbroek erg veranderd. In elk decennium werd het kledingstuk bij andere gelegenheden gedragen, bijvoorbeeld bij het sporten, in de hiphopscene en in de disco. Tegenwoordig zien we de joggingbroek overal. Ook bloggers, it-girls en beroemdheden dragen de comfortabele broeken graag. Er zijn zelfs modelabels die in joggingbroeken gespecialiseerd zijn! Wat zou Karl Lagerfeld daarvan vinden?

Probeer de joggingbroekentrend zelf

Het e-book is voor iedereen die zich in mode en trends interesseert. Ook als u wilt weten hoe u de moderne trackpants kunt combineren zodat u deze op kantoor of op een date kunt dragen, moet u dit e-book lezen. Stylingtips, do’s en don’ts en de definitie van een joggingbroek: dit e-book vertelt u wat u moet weten over de grote modetrend van het moment. Veel leesplezier!